Paracord halsband sluiting

Bij knoopcreaties heeft u de mogelijkheid de paracord halsband sluiting te kiezen die het beste bij uw situatie past. Hieronder laten we u graag de verschillen zien tussen de sluitingen.

Sprenger Cliclock™ D-ring

De Sprenger clicklock sluitingen zijn voorzien van een schuifje wat tevens dient als slotje. Alle metalen delen zijn gemaakt uit roestvrij staal. De rest bestaat uit kwaliteitsvol kunststof. Deze Sprenger clicklock sluitingen zijn UV- en zeewaterbestendig.

Metal Safe Lock

Deze buckle, klikgesp en/of sluitgesp is geschikt voor materiaal met een breedte van 20mm. De Metal Safe Dual Lock Buckle is een metalen klikgesp met een zijsluiting die met 2 vingers te openen is (side-release buckle). Dit product wordt in meerdere kleuren aangeboden.

Aluminium Buckles

Met deze Alu Max Buckles weet je dat je voor een sterke en veilige buckle kiest. De Alu Max buckles zijn licht in gewicht en hebben ook hoge breeksterktes. Uitermate geschikt dus voor een hondenriem/halsband.
Kies dus Alu Max Buckles als u voor zekerheid gaat. Ook kunnen we u deze sluiting aanbieden in het goud en rose goud. Neem hiervoor eerst even contact op.

Biothane Adapter

De BioThane® adapter is een coated webbing gemaakt van een sterke laag Nylon (PA) met een beschermende laag van Polyvinylchloride (PVC). Het is in een polyester band met een PVC coating die de Biothane adapter duurzaam en waterdicht maakt. De BioThane® adapter is makkelijk schoon te maken met water en zeep.